Súťaž o Diamantový Obraz Podľa Vašej Fotografie!

Máte obľúbenú fotografiu plnú spomienok, ktorú by ste radi premenili na unikátne umelecké dielo?

Zapojte sa do našej súťaže a získajte možnosť vyhrať  jednu z troch cien.

2-há cena

Diamantové maľovanie nadirah súťaž Fotka-na-web-2ha-cena

Obraz podľa fotky až do rozmeru 50×60 cm + Kufrík na kamienky

1-vá cena

Fotka-na-web-1va-cena

Obraz podľa fotky až do rozmeru 80×120 cm + Komplet kufríkový set s príslušenstvom

3-tia cena

Diamantové maľovanie nadirah súťaž v

Obraz podľa fotky až do rozmeru 50×60 cm

Diamantové maľovanie nie je len o kráse, ale aj o relaxe a zábave.

Naše obrazy ponúkajú výnimočnú kvalitu, ktorú si zamilujete. Mäkké a jemné plátno zaručí jednoduchú manipuláciu a pevné lepidlo zabezpečí, že sa kamienky ani po rokoch neodlepia.

5D kamienky z tvrdej a kvalitnej živice dodajú vášmu obrazu sýtosť farieb a jedinečný lesk.

Prečo sú diamantové obrazy podľa fotky také špeciálne?

Personalizácia

Obraz podľa vašej fotografie je jedinečný spôsob, ako oživiť spomienky a premeniť ich na trvalé umelecké dielo.

Kreativita bez hraníc

Naši dizajnéri starostlivo upravia vašu fotografiu a vytvoria dokonalý podklad pre obraz.

Dokonalý darček

Prekvapte svojich blízkych personalizovaným darčekom, ktorý bude mať hodnotu nielen umeleckú, ale aj emotívnu.

Ako sa zapojiť do súťaže?

Je to jednoduché!

Stačí, ak nakúpite v našom e-shope a automaticky budete zaradený do žrebovania o hlavné ceny.

Do žrebovania o výhru sa zaradia objednávky, ktorá sú v stave: ukončená a vyplatená a majiteľ si tovar prevzal. V prípade, ak kupujúci neprevezme tovar od kuriérskej služby (to znamená, že sa tovar vráti a objednávka bude stornovaná), vypadáva zo súťaže a žrebovania sa nezúčastní.

1. Cena

Obraz podľa vašej vlastnej fotografie + kompletný kufríkový set s príslušenstvom.

Rozmer obrazu je podľa vášho výberu, maximálne do rozmeru 80 x 120 cm, bez rámu.

2. Cena

Obraz podľa vašej vlastnej fotografie + kufrík na kamienky s počtom fľaštičiek 72 ks.

Rozmer obrazu je podľa vášho výberu, maximálne do rozmeru 50 x 60 cm, bez rámu.

3. Cena

Obraz podľa vašej vlastnej fotografie

Rozmer obrazu je podľa vášho výberu, maximálne do rozmeru 50 x 60 cm, bez rámu.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť premeniť vašu obľúbenú fotografiu na nádherné diamantové umelecké dielo.

Tešíme sa na vaše odpovede a prajeme veľa šťastia v súťaži!

Zaručená kvalita a spokojnosť

Naším cieľom je vaša spokojnosť.

S našimi diamantovými obrazmi si môžete byť istí, že získate produkt, na ktorý sa môžete spoľahnúť.

V prípade nespokojnosti garantujeme vrátenie peňazí.

Zapojte sa do súťaže ešte dnes a objavte kúzlo diamantového maľovania!

Obraz-podľa-fotky-diamantové-maľovanie-Jaro-Filip
Obraz-podľa-fotky-diamantové-maľovanie-pes
Obraz-podľa-fotky-diamantové-maľovanie-deti
Diamantové maľovanie rodina

Nakúpte na našich stránkach diamantového maľovania a ste automaticky zaradení do súťaže.

Ukončenie súťaže a žrebovanie.

Súťaž bude ukončená dňa 6.1.2025.

Žrebovanie prebehne 7.1. 2025 

Losovať budeme zo všetkých nákupov, ktoré sú evidované v našom eshope a spĺňajú podmienky zaradenia do losovania. Čím viac objednávok spravíte, tým máte väčšiu šancu na výhru.

Pravidlá súťaže

PRAVIDLÁ SÚŤAŽE

„Súťaž o Obraz diamantového maľovanie podľa vlastnej fotografie!“

  1. Základné parametre súťaže

1.1 Predmetom tohto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidiel („Pravidlá“) súťaže “ Súťaž o Obraz diamantového maľovanie podľa vlastnej fotografie!“ („Súťaž“). Tieto Pravidlá sú jediným dokumentom, ktorý záväzne upravuje pravidlá Súťaže. Tieto Pravidlá Súťaže môžu byť pozmenené iba formou písomných dodatkov, ktoré budú uverejnené rovnakým spôsobom ako pôvodné znenie Pravidiel Súťaže.

1.2 Usporiadateľom Súťaže je spoločnosť REMILA plus s.r.o., so sídlom Cukrovarská 320/18, 914 01 Trenčianska Teplá, IČO: 547 55 280 („Usporiadateľ“).

  1. DOBA A MIESTO KONANIA SÚŤAŽE

2.1 Súťaž bude prebiehať od 24.10.2024 00:00:00 hod. do 6.1.2025 23:59:59 hod. („Doba konania Súťaže“) na území Slovenskej republiky prostredníctvom webového sídla Usporiadateľa www.diamantymalovanie.sk („Miesto konania Súťaže“).

  1. ÚČASŤ V SÚŤAŽI

3.1 Účastníkom Súťaže môže byť iba fyzická osoba staršia ako 18 rokov, ktorá má doručovaciu adresu na území Slovenskej republiky a ktorá splní všetky podmienky uvedené v týchto Pravidlách („Súťažiaci“).

3.2 Zo Súťaže sú vylúčení všetci zamestnanci Usporiadateľa a Partnerských e-shopov. V prípade, že sa výhercom stane takáto vylúčená osoba, Výhra jej nebude odovzdaná a Usporiadateľ môže podľa svojho uváženia Výhru postupom podľa článku 5.7 týchto Pravidiel poskytnúť ďalšiemu Súťažiacemu, ktorý splnil všetky podmienky účasti v Súťaži.

3.3 Do Súťaže budú zaradení a Výhercami sa môžu stať iba tí Súťažiaci, ktorí splnia všetky stanovené podmienky Súťaže. Usporiadateľ si vyhradzuje právo kedykoľvek podľa svojho uváženia posúdiť splnenie stanovených podmienok Súťaže jednotlivými Súťažiacimi a Súťažiacich nespĺňajúcich podmienky uvedené v týchto Pravidlách podľa svojej úvahy zo Súťaže vylúčiť.

3.4 Usporiadateľ je oprávnený s konečnou platnosťou vylúčiť Súťažiaceho v prípade, že bude mať podozrenie, že Súťažiaci dosiahol výsledok v Súťaži podvodným konaním alebo iným konaním, ktoré je v rozpore s dobrými mravmi a je spôsobilé ovplyvniť výsledky Súťaže. Toto rozhodnutie o vylúčení Súťažiaceho je konečné, bez možnosti odvolania.

  1. MECHANIZMUS SÚŤAŽE

4.1 Súťažiaci sa do Súťaže zapojí po splnení nasledujúcich podmienok:

Počas Doby konania Súťaže a v Mieste konania Súťaže vytvorí objednávku v e-shope na stránke www.diamantymalovanie.sk. Do súťaže sú zapojené iba vyplatené objednávky s tovarom prevzatým kupujúcim.

4.2 Súťažiaci sa do Súťaže môže zapojiť viac krát, podľa odoslaných a vyplatených objednávok.

  1. VÝHRA V SÚŤAŽI A ŽREBOVANIE VÝHERCOV

5.1 Žrebovanie výhercov sa uskutoční dňa 7.1.2025

5.5 Výhercom bude zaslané oznámenie o získaní Výhry na e-mailovú adresu uvedenú vo webovom formulári („Oznámenie“). Súťažiaci, ktorí Výhru nezískali, nebudú nijako upovedomení.

5.6 Výherca je povinný najneskôr do siedmych (7) dní od doručenia Oznámenia potvrdiť záujem o Výhru a postupovať podľa pokynov uvedených v Oznámení. V prípade, že Výherca do siedmych (7) dní od doručenia Oznámenia nepotvrdí záujem o Výhru, nárok na uplatnenie Výhry mu zaniká.

5.7 Ak sa ukáže, že Výherca nemá z akéhokoľvek dôvodu nárok na uplatnenie Výhry podľa týchto Pravidiel, alebo ak Výherca Výhru odmietne, je výlučne na rozhodnutí Usporiadateľa, či vyžrebuje alebo inak určí ako Výhercu iného Súťažiaceho, ktorý splnil všetky podmienky účasti v Súťaži, alebo či Výhru použije na iné účely.

  1. OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

6.1 Účasťou v Súťaži Súťažiaci berie na vedomie, že spoločnosť REMILA plus s.r.o., so sídlom Cukrovarská 320/18, 914 01 Trenčianska Teplá, IČO: 547 55 280, je, ako prevádzkovateľ osobných údajov, oprávnená spracúvať jeho osobné údaje v rozsahu údajov uvedených vo webovom formulári, a to meno, e-mailovú adresu, prípadne ďalších údajov oznámených Usporiadateľovi, na účely účasti v Súťaži, a to na dobu nevyhnutnú na usporiadanie Súťaže a prípadnú kontrolu zo strany verejných orgánov, teda po dobu šiestich (6) mesiacov od konca Doby konania Súťaže.

6.2 Osobné údaje spracúvané na účely zapojenia sa do Súťaže a prípadné odovzdanie Výhry budú spracúvané na právnom základe plnenia týchto Podmienok (zmluvy) podľa § 13 ods. 1 písm. b) zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov, v znení neskorších predpisov.

6.3 Ako dotknutá osoba má Súťažiaci nižšie uvedené práva, ktoré mu vyplývajú z právnych predpisov, a ktoré môže kedykoľvek uplatniť. Ide o právo (i) na prístup k osobným údajom, (ii) na opravu nepresných alebo nepravdivých osobných údajov a doplnenie neúplných osobných údajov, (iii) na vymazanie osobných údajov, ak nie sú už osobné údaje potrebné na účely, na ktoré boli zhromaždené či inak spracované, alebo ak sa zistí, že boli spracúvané protiprávne, (iv) na obmedzenie spracúvania osobných údajov, (v) na prenositeľnosť údajov a (vi) právo namietať spracúvanie, po uplatnení ktorého bude spracúvanie osobných údajov Súťažiaceho ukončené, ak sa nepreukáže, že existujú závažné oprávnené dôvody pre spracúvanie, ktoré prevažujú nad záujmami alebo právami a slobodami Súťažiaceho, najmä, ak je dôvodom prípadné vymáhanie právnych nárokov. Zároveň má Súťažiaci možnosť obrátiť sa so sťažnosťou na dozorný úrad, ktorým je v Slovenskej republike Úrad na ochranu osobných údajov (https://dataprotection.gov.sk/uoou/).

6.4 Pri realizácii svojich práv či v iných záležitostiach týkajúcich sa spracúvania osobných údajov sa môžu Súťažiaci obracať na Usporiadateľa písomne listom na adresu Usporiadateľa, e-mailom na e-mailovú adresu info@diamantymalovanie.sk, či na telefónnom čísle +421 917 492 545. Bližšie informácie o spracúvaní osobných údajov zo strany spoločnosti REMILA plus s.r.o. sú k dispozícii v Zásadách spracúvania osobných údajov dostupných na Webovej stránke.

  1. SPOLOČNÉ USTANOVENIA

7.1 Tieto Pravidlá budú po celú Dobu konania Súťaže dostupné na Webovej stránke.

7.2 Usporiadateľa je možné v súvislosti so Súťažou kontaktovať tiež na e-mailovej adrese info@diamantymalovanie.

7.3 Účasť v Súťaži je dobrovoľná. Účasťou v Súťaži vyjadruje Súťažiaci svoj súhlas s týmito Pravidlami a zaväzuje sa ich plne dodržiavať. Práva a povinnosti vznikajúce v súvislosti so Súťažou, ktoré nie sú upravené v týchto Pravidlách, sa riadia právnymi predpismi Slovenskej republiky.

7.4 Výsledky Súťaže sú konečné, bez možnosti odvolania. V prípade pochybností o dodržaní Pravidiel leží povinnosť preukázať rozhodujúce skutočnosti na Súťažiacom.

7.5 Súťažiaci nie je oprávnený postúpiť svoje práva z účasti v Súťaži na inú osobu.

7.6 Usporiadateľ nezodpovedá za akékoľvek technické problémy pri prenose údajov prostredníctvom siete internet alebo inými elektronickými prostriedkami.

7.7 Usporiadateľ nezodpovedá za nedoručenie, stratu ani poškodenie Výhier. Nebezpečenstvo škody na Výhre prechádza na Výhercu okamihom odovzdania Výhry Výhercovi, resp. jej odovzdania prvému prepravcovi. Výhercom nevzniká právo Výhry reklamovať, ak nebude pre jednotlivý prípad výslovne dohodnuté inak.

7.9 Usporiadateľ si vyhradzuje právo kedykoľvek pozmeniť alebo upraviť tieto Pravidlá, Dobu konania Súťaže skrátiť, alebo predĺžiť, či Súťaž úplne zrušiť bez udania dôvodov a stanovenia náhrady, a to bez akýchkoľvek nárokov Súťažiacich voči Usporiadateľovi. Každá takáto zmena Pravidiel či Súťaže bude zverejnená na Webovej stránke. Zmeny bude Usporiadateľ vykonávať iba z mimoriadnych dôvodov, najmä v reakcii na okolnosti mimo primeranej kontroly Usporiadateľa, vrátane technických či právnych dôvodov, a za podmienky, že Usporiadateľ sa bude vždy usilovať o minimalizáciu dopadu na Súťažiacich.

7.10 Vyplatenie peňažného plnenia namiesto Výhry nie je možné a Súťažiaci nemá nárok a nie je oprávnený sa domáhať výmeny Výhry. Usporiadateľ, v rozsahu podľa platných právnych predpisov, nezodpovedá za akúkoľvek škodu, ktorú Súťažiaci prípadne utrpí v súvislosti so svojou účasťou v Súťaži alebo s využitím získanej Výhry.

7.11 Orgánom oprávneným k mimosúdnemu riešeniu spotrebiteľských sporov vzniknutých v súvislosti s účasťou Súťažiaceho, ktorý je fyzickou osobou – spotrebiteľom, v tejto Súťaži je Slovenská obchodná inšpekcia, na ktorej webových stránkach (www.soi.sk) Súťažiaci nájde okrem iného údaje o spôsobe a podmienkach mimosúdnych riešení sporov, keďže toto konanie sa môže začať iba na základe návrhu Súťažiaceho potom, keď sa mu nepodarí spor vyriešiť priamo s Usporiadateľom. Formulár návrhu na začatie konania o mimosúdnom riešení spotrebiteľského sporu je dostupný na internetovej stránke Slovenskej obchodnej inšpekcie.

7.12 Súťažiaci, ktorý je fyzickou osobou – spotrebiteľom, má ďalej právo začať mimosúdne riešenie sporov online prostredníctvom platformy ODR dostupnej na webovej stránke https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SK. Postup mimosúdneho riešenia sporu nie je mediácia podľa zákona č. 420/2004 Z. z. o mediácii, ani rozhodcovským konaním podľa zákona č. 335/2014 Z. z. o spotrebiteľskom rozhodcovskom konaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov, a jeho využitím nie je dotknuté oprávnenie Súťažiaceho obrátiť sa so svojím nárokom na Slovenskú obchodnú inšpekciu či na súd.

V Trenčianskej Teplej dňa 20.10.2024